021-66914318 info@mgsadr.com

بازرسی آسانسور

استاندارد ملی آسانسورهای برقی 1-6303

 

شرکت معیار گستر صدر با دارا بودن گواهينامه بازرسي آسانسور از مرکز ملی تائید صلاحیت ایران و همچنين دارا بودن بازرسين مجرب، در استانهاي البرز ، قزوین ، مازندران ، گیلان ،همدان ،اراک ، خراسان رضوی ، کرمان ،کرمانشاه ،آذربایجان شرقی ، فارس فعالیت داشته که با ارائه خدمات بازرسي در جهت نیل به اهداف زیر مي باشد:

1- بازرسي دقيق و مطابق استاندارد جهت رعايت ايمني استفاده کنندگان

2- انجام بازرسي در سريعترين زمان ممکن(با توجه به کثرت تعداد بازرسين شرکت)

4- انجام بازرسي و تائيد در کمترين جلسه بازرسي با توجه رعايت نکات فني و الزامي استاندارد

خدمات قابل ارائه در زمینه بازرسی آسانسور:

* بازرسي آسانسورهاي  الكتريكي

* بازرسي آسانسورهاي خدماتي، باربر، خودروبر و مسافري

* بازرسي قطعات و اجزاء آسانسور

* بازرسي ادواري و پس از نصب انواع آسانسورها

* بازرسي آسانسورهاي بدون موتورخانه (Room less)

مراحل ثبت مدارک آسانسور جهت اخذ گواهینامه بازرسی فنی آسانسور از استاندارد چگونه است؟

متقاضیان/مالکین و شرکت های نصاب آسانسور پس از اینکه درخواست خود را از طریق سامانه مدیریت بازرسی آسانسورها (توانمند)به نشانی lift.isiri.gov.ir به صورت سیستماتیک بین شرکت های بازرسی فنی تائید صلاحیت شده سازمان ملی استاندارد ایران توزیع شده و لازم است تا جهت تکمیل مدارک به شرکت بازرسی فنی مربوطه مراجعه شده و هزینه بازرسی اول طبق تعرفه بازرسی پرداخت شود.

بعد از مراجعه بازرس و انجام امور بازرسی ،نواقص به نماینده شرکت نصاب آسانسور اعلام شده و پس از بررسی مدیرفنی شرکت ، شرکت نصاب موظف به رفع نواقص می باشد و این روال تا تائید نهایی پرونده و برطرف شدن کلیه ی نواقص ادامه می یابد. سپس گواهینامه ایمنی و کیفیت آسانسور صادر گشته و نتیجه بازرسی به اداره کل استاندارد استان اعلام میگردد تا نتایج بازرسی و گواهینامه بررسی شده و در صورت مورد تایید واقع شدن ،گواهینامه به نماینده شرکت نصاب آسانسور تحویل داده می شود.

چگونه برای بازرسی ادواری آسانسورهای برقی اقدام کنیم؟

قبل از هر چیز لازم است تا بدانیم بازرسي ادواري ، بازرسي است كه در گذشته برای آن  گواهينامه ايمني و كيفيت اوليه صادر شده باشد.

آیا میدانید طبق گزارش سازمان آتش نشانی ،حوادث آسانسور بعد از تصادفات خودرو ،دومین رتبه را دارد!

کلیه افراد حقیق ،حقوقی ،مالکین ،استفاده کنندگان ،مدیران و هیئت مدیره ساختمان های مسکونی ، اداری ،تجاری، صنعتی ، بیمارستانی و غیره باید توجه داشته باشند که به علت به وقوع آمدن حوادث ناگوار در بهره برداری از آسانسورهایی که از ایمنی کامل برخوردار نیستند ، رعایت موارد زیر الزام می باشد:

در صورت عدم انجام بازرسی ادواری سالانه توسط شرکت های بازرسی ذیصلاح (معیار گستر صدر ) و سرویس و نگهداری مستمر با شرکت های نصاب آسانسور دارای پروانه طراحی و مونتاژ از سازمان صنعت،معدن و تجارت ، مسئولیت مستقیم حوادث و سوانح احتمالی بر عهده مالکین و مدیران ساختمان دارای آسانسور می باشد .

مطابق اعلام نظر سازمان ملی استاندارد ایران و رای دستگاه های قضایی ،هنگام بروز حوادث آسانسور توجیهی در محاکم قضایی پذیرفته نیست.

مالکین ،مدیران و استفاده کنندگان از آسانسورهای دارای گواهینامه بازرسی آسانسور طبق دستورالعمل 131/41/د موظف هستند که به صورت سالیانه اقدام به تشکیل پرونده ادواری در شرکت های بازرسی (معیار گستر صدر ) از طریق سامانه توانمند نمایند .

توصیه های ایمنی جهت استفاده از آسانسورهای مسافربر

لازم است برای ثبت نام بازرسي ادواری ،گواهينامه در سامانه توانمند بارگذاری شده و گواهینامه توسط شركت بازرسی فنی صادر كننده و يا اداره كل استاندارد استان مربوطه صحه گذاری و اصالت سنجی شود. در صورتی که آسانسورهای برقی دارای گواهينامه ايمنی و كيفيت اوليه نباشند، انجام بازرسی ادواری بر مبنايی پيوست ث از استاندارد ملی 1-6303  موضوعيت ندارد و بازرسي فنی برای اينگونه آسانسورها با ثبت درخواست بازرسي اوليه در سامانه مديريت بازرسی آسانسور توانمند انجام می گیرد.

میتوانید از طریق این مسیر وضعیت تادییدیه را استعلام کنید .

 

ساعت کاری

شنبه تا چهارشنبه

ساعت 8:30 الی 16:30

دفتر مرکزی

 تهران میدان انقلاب اسلامی ابتدای خیابان آزادی جنب بانک مسکن  پلاک 15 (پاساژ صفویه) طبقه دوم واحد 8

واحد آسانسور

تهران میدان انقلاب اسلامی ابتدای خیابان آزادی بین بانک کشاورزی و سینا پاساژ صفویه طبقه دوم  واحد 33

واحد آزمایشگاه

تهران میدان انقلاب اسلامی ابتدای خیابان آزادی جنب بانک مسکن پلاک 15 (پاساژ صفویه) طبقه دوم  واحد7